Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Goldstar Electronics
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Boxe audio cu statie
847 lei
Brand
GST-2-10-UFQD
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Boxe cu Statie Incorporata

Seturile de boxe cu amplificator incorporat reprezinta cea mai potrivita alegere pentru a beneficia de rezultate bune pe un buget redus.
Un sistem de boxe active va ofera cele mai multe optiuni si o gama diversificata de functii pentru care ar fi necesare sume consistente de bani, in alte conditii.
De la intrari de microfon cu functie de karaoke si ecou, intrare pentru chitara electrica, reglaje independente de volum, balans sau de frecvente - egalizator grafic 7 benzi si pana la port USB plus SDcard ce poate sa citeasca muzica de pe un banal memory stick sau cardul unui telefon mobil si chiar radio FM, va bucurati de folosirea tuturor functiilor practic gratis, achitand doar pretul incintelor audio care nu este mai mare decat pretul unui set de boxe pasive fara statie si implicit fara toate functiile enumerate mai sus.
Modelul GST-2-10-UFQD este importat de GoldStar Electronics si este unul dintre cele mai apreciate sisteme de boxe cu amplificare.
Marimea difuzoarelor de 10 inch satisface in general orice tanar ce asculta muzica acasa in living sau cheama prietenii la o petrecere dar modelul GST-2-10-UFQD completeaza satisfactia prin dublarea difuzoarelor si a statiei de amplificare incluse in incinta activa.
Ne bucuram astfel de un set de incinte active profesionale ce nu va da inapoi de la o petrecere reusita, un botez, restaurant sau bar ori petreceri copii.
Puterea necesara este asigurata de transformatorul toroidal de curent alternativ iar difuzoarele sunt antrenate de amplificatorul de putere echipat cu tranzistori finali Toshiba 2SC 5198 , 4 buc.
Din Gura in Gura